Izvor:
22.08.2017 u 17:18
0

Krasnodar čeka pun stadion: Ostale samo karte za južnu tribinu!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Krasnodar pred punim stadionom 'Rajko Mitić', pošto su rasprodate karte za sve tribine, osim za južnu.

Nema više ulaznica za sever, istok i zapad, a za južnu tribinu je ostalo nekoliko hiljada, saopšteno je iz kluba.

Revanš utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u kojoj će se sastati Crvena zvezda i Krasnodar očekivano izaziva veliko interesovanje, a redovi ispred blagajni Marakane i dalje su značajni.

Zbog toga su iz Ljutice Bogdana apelovali na navijače da požure, ukoliko žele da imaju mogućnost da meč gledaju sa tribina našeg najvećeg stadiona.

Podsećamo, blagajne stadiona 'Rajko Mitić' rade svakog dana od 11 do 19 časova.

Utakmica između Crvene zvezde i Krasnodara na programu je u četvrtak od 21 čas, a u prvom susretu ruski tim slavio je sa 3:2.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter