Izvor:
25.08.2017 u 16:00
0

Kanga iskren: Hoću da ostanem, ali hoću i povišicu!

Gabonac Gelor Kanga rekao je posle plasmana Crvene zvezde u LE da je uspeh posledica sjajne igre cele ekipe, ali nije mogao da kaže da li će i ostati u klubu.

Izabranici Vladana Milojevića plasirali su se, posle deset godina, u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su u Beogradu, u revanš utakmici plej-ofa, pobedili ruski Krasnodar sa 2:1

"Pre svega sam zadovoljan zbog kolektiva. Video sam da mi se ukazao prazan prostor, odbrambeni igrači su otvorili prolaz, šutirao sam na gol i ona je ušla", rekao je strelac fantastičnog gola sa 35 metara i dodao:

"Poznata je moja situacija sa ugovorom, treba da se popriča o tome. U suštini nikada nisam igrao u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Želeo bih da se zahvalim treneru Božoviću koji mi nije okrenuo leđa prošle godine kada sam dobio crveni karton, ali i Milojeviću koji je dosta pomogao da unapredim igru", istakao je Kanga.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter