Izvor:
29.08.2017 u 02:19
0

ARSENAL U OČAJU: Najbolji igrač zvanično zatražio transfer!

Aleksis Sančez nema nameru da i dalje nosi dres Tobdžija.

Arsenal je očajno počeo sezonu, a po svemu sudeći, tek se očekuju burni dani na Emirejtsu, jer je najbolji igrač ekipe, Aleksis Sančez zvanično zatražio transfer kod čelnika ekipe.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Liverpula od 4:0 prethodnog vikenda, kada je Sančez napustio igru u 62. minutu vidno nezadovoljan. Dan kasnije zatražio je transfer i istakao da želi da igra za konkurentniji tim i da želi da osvaja titule.

Nekoliko ekipa odmah se javilo i spremilo ponudu za Čileanca. Mančester junajted, Čelsi i Mančester Siti će voditi glavnu bitku oko njegovog potpisa do kraja prelaznog roka, koji ističe u četvrtak.

Arsenal je u grupi H Lige Evrope sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope, i na Marakani će prvi meč igrati u 3. kolu 19. oktobra. Nema sumnje da će i navijačima Zvezde biti zanimljivo da isprate dešavanja sa Emirejtsa do kraja prelaznog roka.

Ukoliko se nastavi sa lošim rezultatima, nije nemoguće i da Arsen Venger dobije otkaz, jer je pritisak već bio veliki da on ode, ali je tokom leta uprava kluba produžila ugovor sa njim.

Telegraf
Foto: Twitter/RTS_Sport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter