Izvor:
31.08.2017 u 17:10
0

Hrvati u problemu: Igraju sa Kosovom, a strepe zbog Srba!

Hrvatski fudbalski savez i tamošnja javnost u strahu su od mogućih navijačkih ispada na utakmici sa kosovskom selekcijom u Zagrebu.

Strahuje se od nove potencijalne drastične kazne, prenosi T-portal.

Podseća se da pobeda Hrvatske u Skadru nad Kosovom 6:0 pokvarena zajedničkim skandiranjem dve strane navijača "Ubij Srbina", zbog čega je stigla kazna Hrvatskom savezu od 50.000 evra, što je čak i blaži scenario.

U duelu dva tima u subotu na Maksimiru u kvalifikacijama za Mundijal biće i specijalni posmatrači FARE-a, kako i delegati koji čekaju da zabeleže svaki verbalni ispad na tribinama, transparent ili korišćenje pirotehničkih sredstava.

T-portal dodaje i da sami hrvatski fudbaleri strepe od ružnog ponašanja navijača, nakon što je reprezentacija, pored ogromnih novčanih kazni, već dva puta dobijala kaznu pred praznim tribinama zbog povika "Za dom spremni", a novi incident mogao bi drastično da naškodi u pohodu na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Dodatan problem je situacija oko svedočenja najboljeg hrvatskog fudbalera Luke Modrića na suđenju u korist funkcionera zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, što je izazvalo nezadovoljstvo kod velikog dela navijača širom zemlje.

tanjug.rs
Foto: arhiva, Twitter/casual_80s

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter