Izvor:
02.09.2017 u 17:14
0

PORUKA IZ IRSKE: Četiri tima se bore, Srbi i mi u prednosti!

Srbija i Republika Irska dele čelnu poziciju D grupe za plasman na Svetsko prvenstvo, sa četiri boda više od Velsa i Austrije.

Volimo što smo na ovom mestu, imamo dobar broj bodova. Objektivno, Srbija i mi smo u maloj prednosti u odnosu na Vels i Austriju, ali znamo koliko može sve da se promeni jednim rezultatom. Biće međusobnih mečeva, ima još dosta da se igra – rekao je Vord, a prenosi Skaj Sport.

Irci gostuju u Tbilisiju Gruziji danas od 18 sati, u istom terminu kada Srbija dočekuje Moldaviju, a defanzivac engleskog premijerligaša Barnlija upozorava da njegova ekipa mora da trijumfuje.

Moramo da nastavimo da radimo iste stvari kao i do sada, sa mnogo samopouzdanja i koncentracije svih 90 minuta. Sve smo podredili toj utakmici, može mnogo da nam donese. I dalje se četiri selekcije bore, sa visokim ambicijama – poručio je Vord.

Četiri dana kasnije u Dablinu sastaju se Republika Irska i Srbija, u možda ključnom meču celog toka kvalifikacija.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter