Izvor:
03.09.2017 u 15:56
0

DRŽITE SE IRCI! Kostić: Utakmica u Dablinu je naša meč lopta!

Srpski fudbaler Filip Kostić rekao je njegova reprezentacija ima lepu priliku da u utorak protiv Irske napravi novi korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo.

Mislim da Dablin može da bude meč lopta za nas. Blizu smo plasmanu na Svetsko prvenstvo i nadam se da ćemo otići u Rusiju. Bodovna razlika ne sme da nas zavara, jer će protiv Irske svakako biti teško – rekao je Kostić novinarima.

Reprezentacija Srbije posle sedam zauzima prvo mesto u Grupi D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 15 bodova, dva više od Irske.

Svi se nadamo pozitivnom rezultatu, pobedi pre svega. Ako budemo igrali kao što umemo, možemo to i da očekujemo. Imamo dobar tim, Srbija je fudbalska nacija i možemo sa svima da se nosimo – kazao je Kostić.

Ekipa selektora Slavoljuba Muslina je do subote bila izjednačena sa Irskom, koja je u šestom kolu napravila kiks protiv Gruzije i igrala nerešeno 1:1.

Znao sam da Ircima neće biti lako tamo jer je Gruzija jako nezgodna ekipa kod kuće. Uzeli su im bod, što je dobro za nas – naveo je Kostić.

Srbija posle sedam kola ima četiri pobede i tri nerešena rezultata, a u nedelju je trijumfovala nad Moldavijom sa 3:0 u Beogradu.

IZVOR/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter