Izvor:
04.09.2017 u 18:57
0

Zvezda produžava ugovore sa četiri ključna fudbalera: Ovo je verovatno najbolji potez na Marakani ovog leta!

Gelor Kanga će dobiti 600.000 evra godišnje, a novi ugovori spremni su i za još trojicu fudbalera.

Crvena zvezda je posle završenog prelaznog roka i odbijenih ponuda koje su premašivale ukupno 10 miliona evra, napravila dalji korak kako bi na duže staze osigurala ostanak celokupnog tima na okupu i kako bi obezbedila eventualno obeštećenje od prodaje igrača kojima narednog leta ističe ugovor.

A takvih igrača ima, ali su spremni da ostanu uz poboljšane uslove zbog sve boljih igara koje su posebno prikazali u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde će Zvezda igrati u grupnoj fazi posle pune decenije.

Ugovore će produžiti četiri možda i ključna igrača Zvezde kojima narednog leta ističe ugovor, pa bi već na zimu mogli da potpišu ugovore sa novim klubom i da na leto odu bez obeštećenja.

Crveno-beli ne žele da dozvole takvu situaciju, pa će uskoro nove ugovore potpisati četvorica fudbalera – Gelor Kanga, Mičel Donald, Damjan Le Talek i Slavoljub Srnić. Kako prenose pojedini mediji, za Kangu je pripremljeno 600.000 evra godišnje, što je 120.000 više u odnosu na prethodni ugovor po kome je zarađivao 480.000 hiljada evra.

Nakon njega, isto se planira i sa zamenikom kapitena Mičelom Donaldom, koji je takođe oran da ostane, a i ponuda iz Turske je glatko odbijena. Krug će biti zaokružen novim ugovorima za Le Taleka i Srnića, koji od dolaska Vladana Milojevića igraju u životnoj formi.

Nema potrebe govoriti koliko će Zvezda biti u boljoj pregovaračkoj poziciji kada svi igrači budu potpisali nove ugovore u slučaju boljih ponuda, a takođe bi ovim osigurala i ostanak igrača ukoliko oni budu poželeli da idu u inostranstvo u nekom trenutku.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter