Izvor:
06.09.2017 u 12:42
0

KOKEZA: Pobeda u Dablinu važna za celu Srbiju!

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izjavio je da je pobeda u Dablinu nad Republikom Irskom (1:0) važna za čitavu državu, ali upozorio da još uvek ništa nije rešeno oko plasmana na Svetsko prvenstvo.

"Srećan sam zbog pobede, kao i svi u našoj zemlji. Trijumf je mnogo važan za srpski fudbal i zemlju. Ipak, ništa nije gotovo, ima da se igra, ali sada smo bliži plasmanu u Rusiju", rekao je sinoć Kokeza posle utakmice.

Srbija dva kola pre kraja ima četiri boda više od Velsa, pet od Republike Irske, i do kraja joj je potrebna jedna pobeda u Austriji ili protiv Gruzije da direktno ode na Mundijal.

"Plasman u Rusiju bi bio značajan za svakog građanina Srbije. O ovome sanjamo osam godina, ako odemo na Mundijal biće velika stvar za naš fudbal i zemlju, posebno posle uspeha Partizana i Crvene zvezde".

Predsednik FŠ ističe da je naredni cilj trijumf u Beču i overa plasmana na SP.

"Bliže smo Rusiji, ali ništa nije gotovo. Idemo na pobedu u Austriji, imam puno poverenje u selektora Muslina i igrače. Nema kalkulacija, idemo da napadnemo u Beču", zaključio je Kokeza.

Reprezentacija Srbije 6. oktobra igra u Austriji, a tri dana kasnije dočekuje Gruziju.

izvor/tanjug

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter