Izvor:
10.09.2017 u 17:01
0

Vojvodina posle uprave ostala i bez trenera: Nenad Vanić podneo ostavku!

Fudbalski klub Vojvodina, posle uprave, ostao je i bez trenera jer je Nenad Vanić podneo ostavku.

Vanić odlazi nakon što su predsednik kluba Dušan Mijić i prvi čovek Nadzornog odbora Dragoslav Vuković podneli ostavke na Skupštini. Vanić je obrazložio da je ispravno da krene stopama Mijića i Vukovića jer su ga oni doveli u Vojvodinu i da želi novim ljudima da nesmetano ostvare svoje planove.

– Posle svih događaja u klubu i dolaska nekih novih ljudi na čelo Vojvodine, ovim činom želim da im omogućim da nesmetano rade na formiranju onoga što imaju na umu i ostvarenju svojih ciljeva. Imao razgovor sa ljudima koji su preuzeli rukovođenje klubom i oni su mi ponudili da ostanem, na čemu sam im zahvalan, ali sam ipak odlučio da svoje mesto ustupim nekom drugom. Na ovaj način se ne solidarišem s ljudima koji su otišli, ali s obzirom na to da su me oni doveli, smatram da je ispravno da odem i ja. Mogu da kažem samo to da sam sa njima imao odličnu saradnju, što pokazuju rezultati koje smo ostvarili i položaj Vojvodine na tabeli – rekao je Vanić, a preneo zvaničan sajt novosadskog superligaša.

Sportski žurnal piše da će umesto Nenada Vanića ekipu na gostovanju Voždovcu (19.00) voditi Vladimir Buač, nekadašnji prvotimac Vojvodine.

zurnal.rs
Foto: superliga.rs, FK Vojvodina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter