Izvor:
11.09.2017 u 16:14
0

ZVEZDA FAVORIT, PARTIZANU MALE ŠANSE! Ovako kladionice procenjuju evropske mečeve „večitih“!

Crvena zvezda na "Marakani" dočekuje beloruski BATE (četvrtak 21.05, RTS 1) i kvota da će slaviti iznosi 1,75. S druge strane, kvota na trijumf Partizana u gostima protiv Jang bojsa je čak 4,00.

Vezista Crvene zvezde Mičel Donald kaže da njegovi saigrači i on neće imati jednostavan zadatak protiv Belorusa.

Protiv BATE neće biti lako. Ipak, igramo na "Marakani" pred svojim navijačima i tu je sve moguće. Dobro je za nas što utakmicu u Ligi Evrope dočekujemo nakon pobede u prvenstvu. Imamo jasan cilj, želimo da pobedimo svakog protivnika. Fokusirani smo samo na sopstvenu igru – rekao je Donald.

Zvezdu može da raduje i dobra igra Brazilca Rikardinja, koji je posle serije loših partija na početku sezone zablistao protiv Javora i golom najavio da Vladan Milojević ozbiljno može da računa na njega.

Mnogo mi znači pogodak, ali mogu mnogo više od ovoga. Razgovarao sam i sa trenerom, zaista imam ogromnu podršku od njega i on mi je takođe rekao da od mene tek očekuje dobre partije i golove. Stičem sve više samopouzdanja – rekao je Rikardinjo.

S druge strane, u Partizanu se uopšte ne opterećuju činjenicom da u Švajcarski idu kao autsajderi. Štoper crno-belih Bojan Ostojić kaže da će se sve videti na terenu.

Na kladionicama je da misle da je Jang bojs favorit, a na nama da igramo kao do sada i da odbranimo naš gol. Svakako će da nam otežava to što igramo na veštačkoj travi, ali imaćemo dan, dva da se naviknemo na takvu podlogu ovde kod nas. O Jang bojsu znamo da imaju dva metra visokog špica Gijoma Oaroa i nekoliko brzih igrača. Sve lopte idu na njega, a ostali šutiraju s distance i poludistance. Na nama je da ih zaustavimo – poručio je Ostojić za Informer.

Crno-beli će za razliku od kvalifikacionih utakmica biti jači za povratnika Zorana Tošića. On kaže da meč protiv Jang bojsa može značajno da utiče na Partizanovu poziciju u B grupi, gde se još nalaze Dinamo Kijev i albanski Skenderbeg.

Prva utakmica je najbitnija u Ligi Evrope, posle toga se put trasira dalje. Moramo da budemo koncentrisani da bismo taj meč odradili na najbolji način. Imamo par igrača koji su povređeni i verujem da će to biti na boljem nivou kad se oni vrate – zaključio je Tošić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter