Izvor:
11.09.2017 u 17:29
0

HRVATI HOĆE PROSINEČKOG ZA SELEKTORA!

Fudbalski savez Hrvatske uzdrman je zbog pada morala u ekipi, pa se traži novi selektor.

Nema više motivacije i borbenosti, nedavno je i Luka Modrić priznao da se izgubio ratnički duh koji je krasio ekipu, pa se drma klupa selektoru Anti Čačiću.

– Čačić je vrlo solidan trener, ali ništa više od toga. Realno, njegov najsrećniji dan je kada je upoznao Zdravka Mamića jer je najviše zahvaljujući prijateljstvu sa najmoćnijim čovekom hrvatskog fudbala dobio čast da vodi nacionalni tim. Realno, mnogo je drugih koji više zaslužuju da vode reprezentaciju – piše Večernji list, koji pikira na Roberta Prosinečkog.

– Najpravedniji izbor prema stručnosti i iskustvu sigurno bi bio Robert Prosinečki. Legendarni Žuti je pre tri godine preuzeo Azerbejdžan kao 135. tim FIFA rang liste, sada su 79. i treći u kvalifikacijama.

Žutome u leđa gledaju Češka i Norveška, pa se Hrvati nadaju da postoji nada za angažman.

– On ima jedan ogroman minus. Nije podoban, svoj je, ne bi dao da mu se iko meša u posao. Ne bi pristao da mu se reprezentativni spisak šalje na glancanje u Fudbalski savez – piše Večernji.

Kao druga opcija pominje se Zlatko DAlić, koji je vodio Al Ain u UAE, zatim Vahid Halilhodžić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter