Izvor:
13.09.2017 u 20:18
0

MILOJEVIĆ PRED BATE: Vratili smo se tamo gde pripadamo! Naš mentalitet je takav da se brzo zadovoljimo postignutim!

Punih 10 godina na Marakani nije održana ovakva konferencija za novinare! Razlog je svakako to što Crvena zvezda još od 2007. godine nisu igrali grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Sada su u Ligi Evrope i u 1. kolu grupe dočekuju BATE Borisov u četvrtak od 21.00 čas (RTS 1)

Mogu da kažem da smo došli do onog što smo dugo čekali. Polsle toliko godina ponovo se vraćamo tamo gde pripadamo. Hoću da mi budemo ti koji će svake godine učestvovati u ovakvim takmičenjima. Spremni smo i motivisani. Na BATE ne bi trebalo trošiti reči. Znamo da su šampioni i da igraju dugo u Evropi. Imaju sistem, isti roster. Imaju naše Milunovića i Ivanića kao ključne igrače. Planski sve rade. Nije to ekipa od pre dve godine. Očekuje nas lepa utakmica – rekao je trener Zvezde Vladan Milojević i dodao:

Kada napravite nešto odmah, sigurno se očekuje da prevaziđete to. Mi smo i pre rekli da jednostavno nećemo puno da pričamo. Važno je da brzo prelazimo iz Superlige i LE. Ne gledam na BATE različito. Moramo tako da razmišljamo. Ako razmišljamo drugačije, imaćemo velike probleme. Svi su to prihvatili i trudimo se da budemo bolji.

Nastavio je Milojević u istom pravcu:

Naš mentalitet je da se brzo zadovoljimo postignutim. Mi smo lestvicu postavili i treba da težimo višem. Dobro je što je ovo nokaut faza, gde te jedna greška ne eliminiše. Sada je malo lakše, ali učinićemo sve da ne budemo samo učesnici grupe. Daćemo sve od sebe.

Jedno od pitanja bilo je i da li je za Zvezdu prednost to što prvi meč igra kod kuće.

Ne znam da li je prednost to što prvi meč u grupi igramo na Marakani. Jednostavno, morate da igrate sve mečeve. Lepše je na Marakani svakako, ali nama je svejedno – jasan je bio Milojević.

Svestan je Milojević i pritiska koji se nameće njegovim momcima.

Pritisak je nešto što morate da nosite sa sobom. Znamo važnost meča, ali moramo da se fokusiramo. Ako se naviknete na rad, pritisak i ne osećate. Nemamo razloga da se plašimo, a ako se ne plašiš onda nema razloga da se oseća pritisak.

Pored trenera, na konferenciji je bio i kapiten Mičel Donald.

Biće to težak meč, ipak igramo Ligu Evrope. I oni su jak tim sa dosta iskustva, neće biti lako. Nadam se da će stadion biti pun i da će meč biti lep za gledanje – rekao je Donald i dodao:

Kao kapiten, znam da je na meni velika odgovornost. Mislim da moja profesionalnost pomaže u komunikaciji između svih. Sa novim trenerom smo uspeli da uradimo mnogo za veoma kratko vreme. Čast je kada te svi predlože za kapitena. Uvek sam mnogo pričao, pa eto i to je razlog. Koristim priliku da pričam sa mlađima i pomognem. Tri godine sam ovde i svi su doneli nešto novo. Svi osećamo da možemo da se oslonimo jedni na druge.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter