Izvor:
25.06.2016 u 15:12
0

DIBALA: Sada smo mnogo jači, idemo po trofej Lige šampiona!

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala izjavio je danas da je torinski tim dolaskom Miralema Pjanića i Danija Alvesa, uz ostanak Pola Pogbe, na nivou Barselone, Real Madrida i Bajerna.

Godinu dana sam u Juventusu i nijednog trenutka nisam pomislio da odem. Imao sam dobru sezonu i veoma sam srećan u Torinu. Sa Alvesom i Pjanićem možemo da osvojimo Ligu šampiona. Juventus je na istom nivou kao Barselona, Real i Bajern. Bili smo veoma blizu pehara prošle godine, dok smo ove nismo imali sreće, jer smo eliminisani od Bajerna 30 sekundi pre kraja – rekao je Dibala za Gazetu delo Sport.

On je priznao da je bio iznenađen transferom Pjanića iz Rome, kao i da se raduje saradnji sa Danijem Alvesom, čiji je dolazak iz Barselone praktično gotov.

Miralem može da uči Pogbu kako se izvode slobodni udarci. Siguran sam da Pol ostaje, skroz je opušten. Slično je bilo prošle sezone kada je bio kritikovan, tada je imao odličnu reakciju – poručio je Argentinac.

Tanjug
Foto: Twitter/BWRAO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter