Izvor:
23.09.2017 u 23:15
0

STOJKOVIĆU, ŠTA TI BI? Golman Napretka Nikola Petrović ostao u čudu!

Golman Napretka Nikola Petrović iznenađen je postupkom svog kolege iz Partizana Vladimira Stojkovića posle remija dva kluba u Humskoj u sredu (1:1).

Nakon izjednačujućeg gola Evertona u 96. minutu sudijske nadoknade, Stojković (34) uneo se u lice Petroviću (29), vikao i neprimereno gestikulirao prema njemu. Zanimljivo je da su Stojković i Petrović delili svlačionicu u Humskoj, i to pune tri godine.

Iznenadio me Stojković, nisam od njega to očekivao. Nije me vređao, mislim da je samo vikao „tako je“… Super smo sarađivali dok smo zajedno bili u Partizanu. Da je on branio tako dobro kao ja, čestitao bih mu. Ne bih mu sigurno uradio ono što je on meni – rekao je Petrović i dodao:

Nismo se videli posle utakmice. Krivo mi je što se sve to desilo. Poštujem Partizan, to je klub u kojem sam proveo 15 godina. Hranili su me i uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Ali profesionalac sam, uvek dajem 300 odsto za svoj klub, a tako je bilo te večeri.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter