Izvor:
27.09.2017 u 15:06
0

Džajić hrabri Zvezdu pred Keln: Hrabro na Nemce, pa šta bude!

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da ne treba porediti sutrašnji duel crveno-belih sa Kelnom u Ligi Evrope sa onim iz 1989. godine kada je posle 2:0 u Beogradu u revanšu nemački tim slavio 3:0 i prošao dalje u Kupu UEFA.

"Nijedan poraz nije prijatan, ali taj posebno jer smo u Beogradu i veći deo meča u Kelnu bili bolji. Ipak, to je istorija, često smo igrali sa Nemcima, ali najvažniji meč smo dobili, onaj protiv Bajerna 91. Meni je žao što se malo u drugi plan stavlja finale Kupa UEFA iz 79 sa Menhengladbahom jer je to takođe veliki uspeh. Rivali koje smo tada izbacili nisu slabiji od onih 91", rekao je Džajić novinarima uoči puta u Keln.

Prema njegovim rečima veoma je zadovolja kako igra ovaj Zvezdin tim, ali da treba ostati čvrsto na zemlji.

"Sviđa mi se ovaj tim i ima prostora da bude još bolji, s obzirom na veliki broj novih igrača. Ušlo se u LE, igra se dobro u prvenstvu, ali uvek treba biti na zemlji, ovo je Zvezda, a turbulencije nisu iste ovde i u nekkm drugom klub"

Džajić ističe da Zvezda sutra treba da igra bez opterećenja.

"Nema razloga za opterećenje, momci treba da izađu i odigraju meč na dobrom terenu, pa šta bude. Velika je razlika u kvalitetu dve lige, ali uvek sve zavisi od terena. Nadam se dobrom rezultatu. Ovo je jedan novi početak za Zvezdu", poručio je Džajić.

Sa Zvezdom u Keln otputovao je i još jedan legendarni kapiten Vladimir Petrović Pižon, pa Boško Ðurovski, tako da je podrška maksimalna.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter