Izvor:
28.09.2017 u 00:28
0

Milojević: Daćemo sve od sebe,naši navijači nisu huligani!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da će njegovi izabranici dati sve od sebe da ostvare pozitivan rezultat protiv Kelna i poručio da, u najmanju ruku, nije u redu da nemački mediji potenciraju moguće nerede jer kaže da Zvezdini navijači nisu huligani već velika podrška timu.

"Zvezda svojim imenom zaslužuje da bude ovde, Arsenal je svakako favorit u grupi, a potom Keln, mi i BATE konriušemo za drugo mesto. Mi ćemo da izađemo da se borimo, rival je jak tim iz jedne od najjačih liga na svetu i svakako biće to veliko iskustvo za moje igrače", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Kelnu.

On je reagovao i na pisanje nemačke štampe da među navijačima Zvezde dolazi oko 500 huligana.

"Ne znam zašto se priča o huliganima, to nisu huligani, nego naši vatreni navjjači. Oni sigurno nisu najgori kao što neki žele da predstave. To jednostavno nije ukusno, a kao trener znam koliko nam naši navijači znače. Važan su deo naše istorije, uvek su 12. igrač, uvek nađačaju sve i nama je drago što će i sutra biti uz nas", rekao je on.

Milojević je kazao da uoči utakmice nikad ne razmišlja o remiju.

"Imamo samopouzdanje, kontinuitet dobrih rezultata, ove utakmice su specifične, ali mi smo spremni, daćemo sve od sebe kao i dosad, a da li će to biti dovoljno, videćemo", rekao je Milojević.

On je konstatovao da ne treba porediti sutrašnji meč sa onim iz 1989. i podsetio da je Zvezda posle tog poraza već sledeće sezone postala prvak Evrope.

Zvezdin prvotimac Damjan Le Talek istakao je da je Keln kvalitetan i iskusan tim, koji iako 25 godina nije igrao u Evropi ima dosta iskustva, jer je svaka utakmica u Bundesligi kao evropska.

"Došli smo da igramo fudbal, inamo dosta samopouzdanja, verujemo u sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu", poručio je Francuz.

On smatra da nije bitno da li će u odsustvu Vujadina Savića igrati u tandemu sa Srđanom Babićem ili Abrahamom Frimpongom, jer se svi dobro poznaju.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter