Izvor:
29.09.2017 u 20:18
0

Izašle prve kvote za Zvezda – Arsenal: Da li su se kladionice uplašile Marakane?

Pobeda Crvene zvezde u Kelnu posle velike borbe u 2. kolu Lige Evrope razgalila je sve kojima su crveno-bele boje u srcu.

Revanširali su se igrači Vladana Milojevića nemačkom klubu za onaj poraz od pre 28 godina koji su naneli slavnoj generaciji sa Marakane, i sada su drugi na tabeli sa četiri osvojena boda.

Ispred je jedino Arsenal, sa lake dve pobede i šest bodova.

Upravo će engleski velikan biti naredni rival gost u Beogradu, a duel je zakazan za 19. oktobar.

Imajući u vidu kakav protivnik dolazi, nesumnjivo će stadion "Rajko Mitić" biti dupke pun. Videlo se i protiv BATE Borisova da će fenomenalna atmosfera vladati na evromečevima, kojih su se navijači uželeli za ovih deset godina…

Interesantno, prema prvim kvotama za taj duel, najveća je kvota na Arsenal do sad – prosečna je 1.86 na pobedu gostiju. Podsetimo, na "tobdžije" je kvota protiv Kelna bila 1.20, a protiv BATE-A 1.55.

Na Zvezdu je kvota 4.50, a na nerešen rezultat 3.60.

– Sad dočekujemo Arsenal, sa ovakvom disciplinom i odlučnošću, možemo igrati sa bilo kim. Tako da, čekamo ih – samouvereno je poručio Ričmond Boaći odmah posle pobede u Kelnu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter