Izvor:
04.10.2017 u 17:41
0

„Orlovima“ sve ide na ruku: Arnautović neizvestan za duel sa Srbijom!

Fudbalska reprezentacija Austrije biće desetkovana protiv Srbije, a prete joj novi i mnogo značajniji otkazi.

Austrija i Srbija igraju u petak u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i već je poznato da selektor Marsel Koler neće moći da računa na šestoricu standardnih prvotimaca – Davida Alabu, Martina Harnika, Marsela Sabicera, Martina Hinteregera, Sebastijana Predla i Sebastijana Šefa.

Međutim, prema pisanjima lokalnih medija pojavio se možda i najveći protiblem – pod znakom pitanja je Marko Arnautović.

Napadač Vest Hema nije igrao za vikend zbog bolesti i još je neizvestan za duel na 'Ernst Hapel' stadionu koji se igra od 20.45.

Konačna odluka biće doneta u četvrtak, dok bi Arnautović prvi trening sa saigračima trebalo da odradi u sredu, ukoliko bude dovoljno spreman.

'Orlovima' je potreban trijumf kako bi kolo pre kraja matematički obezbedili plasman na Mundijal u Rusiji 2018. godine, a ako u tome ne uspeju, četiri dana kasnije imaće "popravni" protiv Gruzije u Beogradu.

b92.net
Foto: wikipedia, fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter