Izvor:
04.10.2017 u 23:05
0

Donald: Već sam rekao da ne želim da ostanem u Srbiji!

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald nije siguran da li će ostati u Crvenoj zvezdi i po završetku ove sezone kada mu ističe ugovor sa crveno-belima.

Odlični Holanđanin je od uprave srpskog vicešampiona dobio ponudu za produžetak saradnje, ali i dalje nije siguran da li će je prihvatiti. Vezista crveno-belih detalje otkriva u razgovoru za holandski portal Votebalzone.
„Biće mi potrebno nešto vremena pre nego što donesem odluku. Ja sam čovek sa ambicijama, želim više. Na osnovu igara iz poslednje dve sezone privukao sam interesovanje drugih klubova. Treba samo odabrati trenutak za donošenje prave odluke, rekao Donald.

Ipak, iskusni vezista u Beogradu doživljava najsvetlije trenutke u karijeri. Izrastao je u lidera tima i dobio kapitensku traku. Uostalom, po njegovim postupcima na terenu i van njega jasno se vidi da uživa u trenucima koje provodi u srpskoj prestonici.

Ali, takođe nikada nije ni krio, a pogotovo ne dok je u toku bio prelazni rok, da uvek postoji mogućnost da napusti stadion Rajko Mitić.
Oduvek sam bio iskren, uvek sam govorio da ne želim da ostanem u Srbiji i da imam ambicije. Ali trenutak za odlazak mora da bude pravi“, ponovio je Donald, čiji će se opširniji intervju izaći u nedelju.

Donald je na stadion Rajko Mitić stigao u na leto 2015. godine kao pozajmljen igrač Mordovije, a Crvena zvezda je šest meseci kasnije iskoristila klauzulu i otkupila njegov ugovor za 200.000 evra. Ispostavilo se da je to bio pravi potez.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter