Izvor:
11.10.2017 u 14:10
0

KAKAV BI TO BIO MUNDIJAL BEZ MESIJA!? Leo het-trikom odveo Argentinu na SP! (VIDEO)

Argentinski fudbalski as još jednom je dokazao da je bog fudbala! U utakmici u kojoj je "gaučosima" odgovarala samo pobeda, Ekvador je poveo sa 1:0 u prvom minutu, u prvom napadu, ali je time samo razbudio lava u Leu.

Mesi je preueo sve na sebe u igri Argentine i već do 20. minuta je sa dva gola okrenuo rezultat u korist Argentine – 2:1.

Pritiskao je Ekvador u drugom poluvremenu kao da su mu bodovi nešto značili, a onda je ponovo na scenu stupio Leo Mesi i maestralnim pogotkom rešio sve dileme oko pobednika – 3:1.

Laganom pobedom nad Bolivijom, takođe uz preokret, Urugvaj je overio plasman na Svetsko prvenstvo – 4:2.

Gosti su poveli autogolom Silve u 24. minutu, a onda su se Urusi trgli i preko Kaseresa (39.), Kavanija (42.) i Suareza (60. i 76. minut) došli do ubedljivog trijumfa.

Čile neće videti Mundijal! Reprezentacija koja je dominirala na prvenstvima Južne Amerike poslednjih godina doživela je težak poraz od Brazila, a uz kombinaciju sa ostalim rezultatima, pala je na šesto mesto, pa neće igrati ni u baražu – 3:0.

Najveći tragičar kvalifikacija je Paragvaj, koji je u poslednjem kolu igrao kod kuće sa "fenjerašem" Venecuelom. Da je pobedio, išao bi u baraž, ali je "uspeo" da izgubi ovaj meč sa 1:0.

Peru i Kolumbija su odigrali bez pobednika – 1:1. Taman toliko da Kolumbija ode direktno na Mundijal, a da Peru proba preko baraža, u kojem će igrati sa Novim Zelandom!

Informer
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter