Izvor:
12.10.2017 u 15:04
0

„ORLOVIMA“ RASTE CENA: Maksimović na meti Intera i Arsenala!

Skauti Intera i Arsenala već neko vreme prate igre srpskog reprezentativca Nikole Maksimovića.

Najskuplji defanzivac u istoriji srpskog fudbala, koga je Napoli platio 25 miliona evra Torinu, muči se da se izbori za veću minutažu na San Paolu.

Iako je stigao kao jedno od najvećih pojačanja Napolija posle dugog transfer "rata" sa "Bikovima", Maksimović se teško prilagođava sistemu Mauricija Sarija pa je uglavnom rezerva.

Ove sezone odigrao je samo dve utakmice, po jednu u Ligi šampiona i Seriji A, a na obe je bio starter.

U međuvremenu je zabeležio i dva nastupa za Srbiju, isključen je u velikoj pobedi u Irskoj početkom septembra, žrtvovao se da spreči kontru koja je rivalu mogla doneti izjednačenje, a potom je odigrao odlično protiv Gruzije pre nekoliko dana.

Maksimović sa Napolijem ima ugovor do juna 2021, ali su Inter i Arsenal zainteresovani za transfer narednog januara.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter