Izvor:
14.10.2017 u 20:24
0

FRANCUZI ODUŠEVLJENI GOLMANOM RTNJA: Stiže dres Mandande!

U pobedi Partizana nad ekipom Rtnja u Kupu Srbije, jedan detalj se posebno izdvojio. Golman Rtnja Vladimir Milošević izašao je na teren u dresu Olimpika iz Marseja i momentalno postao hit.

To nije promaklo ni novinarima u Francuskoj koji su oduševljeno pisali o Miloševićevom potezu.

Francuzi su uspeli da stupe u kontakt sa golmanom Rtnja i njegovim ocem i dobili objašnjenje o izboru dresa.

– Radio sam u Francuskoj sedam godina kao varilac, 70-ih godina prošlog veka. Imam mnogo prijatelja u Alzasu i često ih posećujemo. Kad god bismo otišli u Francusku obavezno bismo išli do sportskih prodavnica, kupovali razne dresove. Ispostavilo se da je Olimpikov najlepši – objasnio je Đorđe Milošević, Vladimirov otac.

U priču se uključio i Vladimir i otkrio još neke zanimljivosti.

– Dresovi koje sam kupovao u Francuskoj su kvalitetniji od naše opreme, a i dešava se da sponzori zaborave da nabave opremu za golmane. Zato sam navikao da branim u opremi koju sam sam kupovao. I kapiten Rtnja ima kompletnu opremu Olimpika iz Marseja, pa se dešava da obojica igramo utakmice u tim dresovima – kaže golman Rtnja za sajt 20minutes.fr.

Njegov idol je legendarni golman Marseja Stiv Mandanda, ali nažalost nije uspeo da dođe do njegovog dresa.

– Tražio sam opremu koju on nosi, ali poslednji put kad sam bio u Francuskoj u avgustu nisam je našao – rekao je Milošević.

Novinari pomenutog francuskog medija uputili su Olimpiku molbu da Milošević dobije opremu koju koristiti Mandanda, pa ne bi bilo iznenađenje kada bi paket stigao na adresu u Boljevcima.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter