Izvor:
14.10.2017 u 21:07
0

Ðukić: Bez prava na grešku, Zvezda ima prednost!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić kaže da crno-beli nemaju pravo na kiks u Surdulici protiv Radnika jer zaostaju četiri boda za liderom Superlige Crvenom zvezdom.

"Očekuje nas nov težak meč, nezgodno putovanje u Surdulici i dobar protivnik. Kao i uvek idemo na pobedu, neophodna su nam tri boda i borićemo se da stignemo do njih. U zaostatku smo za večitim rivalom i nemamo pravo na grešku i moramo da pobeđujemo", rekao je Ðukić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je potvrdio da zbog povrede zadnje lože neće igrati Marko Janković, ali se u tim vraćaju Zoran Tošić i Sejduba Suma.

Prema njegovim rečima niko ne razmišlja o duelu protiv albanskog Skenderbega u četvrtak u Ligi Evrope, već isključivo o Radniku.

"Recept protiv Radnika je brza igra po bokovima, da ubrzamo bržu igru, tako se igra protiv zatvorene odbrane. Verujem da će igrati na kontre, a na nama je da dominiramo u posedu", zaključio je trener Partizana.

Utakmica 13. kola Superlige između Radnika i Partizana igra se sutra od 15 sati.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter