Izvor:
15.10.2017 u 01:42
0

MUK U TORINU: Juve promašio penal u 97. minutu, Lacio posle velikog preokreta stigao do pobede! (VIDEO)

Juventus je doživeo poraz na svom terenu u italijanskom šampionatu posle pune dve godine (poslednji put ih porazio Udineze u avgustu 2015) od Lacija koji je pobedio uz preokret i dva gola trenutnog "kapokanonijerea" Serije A Ćira Imobilea – 1:2!

Ali, pravi junak "nebeskoplavih" je golman Tomas Strakoša koji je odbranio penal Paula Dibale u sedmom minutu nadoknade vremena, i to pošto je sudija Mazoleni pokazao na penal posle pregledanog video snimka klizećeg starta španca Patrika.

Bio je to prilično neoprezan start rezerviste gostiju, istina bio je na loptu, ali sa mnogo agresije i sa dve noge, pa je sudija pravilno postupio kada je dodelio domaćem timu da šutira jedanaesterac.

Dibala, koji je ušao u igru desetak minuta pre toga, gađao je desnu stranu gola, baš tamo gde je Strakoša odlučio da se baci. Odmah posle tog momenta sudija je odvirao kraj meča i veliko slavlje Rimljana tamo gde se malo koji tim radovao moglo je da počne.

Prethodno, Juve je poveo preko Daglasa Koste u 23. minutu, da bi sjajni Imobile uzvratio sa dva gola, prvim u 47. minutu i drugim, iz penala, u 54.

Juventus je od tog momenta pojačao napade, ali su gosti igrali sjajno i u defanzivi i u vezi predvođeni sjajnim srpskim fudbalerom Milinković-Savićem koji je potvrdio klasu u nekoliko situacija. Igrač koga iz nekog razloga "ne miriše" selektor Srbije Slavoljub Muslin u smiraj utakmice pripremio je šansu Kaisedu čiji je udarac u situaciji "jedan na jedan" zaustavio Bufon i tako sprečio da gosti u tom trenutku reše pitanje pobednika.

Bukvalno u sledećem napadu Juventusa usledio je već opisani momenat i penal, koji, na sreću Lacija, Dibala nije uspeo da pretvori u egal.

Lacio se ovom pobedom izjednačio na tabeli sa Juventusom, oba tima sad imaju po 19 bodova koliko i Inter, a svi oni zajedno dva manje od lidera Napolija koji u subotu uveče igra u Rimu protiv Rome.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter