Izvor:
15.10.2017 u 02:13
0

VUČELA ODUVAO ALBANCE: Na provokacije ćemo vam odgovoriti na terenu!

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić poručio je Skenderbegu da će na provokacije njegovih igrača uoči gostovanja u Albaniji crno-beli uzvratiti – na terenu.

Sve je zakuvao defanzivac Skenderbega Bajram Jašanica, rođen u mestu Vrani Do kraj Prištine, koji je rekao da je meč protiv Partizana od posebne važnosti za njegov tim, jer, kako je rekao, "svi znaju šta su Srbi radili na Kosovu".

Iz Partizana nisu želeli da dolivaju ulje na vatru, već je Milorad Vučelić za Informer rekao:

To je izjava jednog nepoznatog igrača, možda ga vi znate, ali ja nikad nisam čuo za njega. On je pokušao da iskoristi ovaj trenutak da se promoviše i da bespotrebno podiže tenziju. Njegova izjava nije na mestu, veoma je zabrinjavajuća i vrlo pogrešna. Taj nepoznat igrač je pokušao da stekne koji minut slave. Izabrao je pogrešan trenutak i pogrešnu geografsku teritoriju da priča šta se tu dešavalo, očigledno je nešto pomešao. Ovo nije nikakav rat, ovo je fudbal i mi u Albaniju idemo da igramo fudbal – rekao je Milorad Vučelić

Partizan u svom timu ima trojicu fudbalera koji su rođeni na Kosovu. Zamenik kapitena Miroslav Vulićević je iz Leposavića, baš kao i mladi napadač Đorđe Jovanović, dok je Nemanja R. Miletić rođen u Kosovskoj Mitrovici. Vučeliću je baš zbog toga zasmetala Jašaničina izjava.

Partizan ima igrače koji su rođeni na Kosovu. Imali smo i kroz istoriju igrače s Kosova, Fadilja Vokrija recimo, što bi taj nepoznat igrač trebalo da zna. Mi se naše prošlosti ne stidimo, mi smo fudbalski klub i na ove provokacije ćemo odgovoriti na terenu. Njegova izjava ne samo da je politička, već je i šovinistička – zaključio je Vučelić.

Meč Skenderbeg – Partizan igraće se u 3. kolu Lige Evrope u Elbasanu sledećeg četvrtka, a u 4. kolu albanski tim će gostovati u Beogradu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter