Izvor:
16.10.2017 u 21:45
0

OVO ĆE POGODITI GROBARE: Evo šta pred Skenderbeg kažu u Partizanu!

Srpski šampion se javnosti obratio saopštenjem, koje se najviše tiče “grobara”.

"Poštovani navijači Partizana,

Želeli bi smo da vas obavestimo da je uz konsultacije sa bezbednosnim strukturama UEFA, kao i sa klubovima Dinamo Kijev i FK Skenderbeg odlučeno da gostujući navijači ne prisustvuju utakmicama u Beogradu, Elbasanu i Kijevu.

Ova odluka je doneta na osnovu procena o bezbednosti svih nadležnih službi koje su ove utakmice svrstale u grupu utakmica visokog rizika. U skladu sa tom odlukom, obaveštavamo naše navijače da FK Partizan neće vršiti distribuciju i prodaju karata za sektor za gostujuće navijače za utakmice u Kijevu i Elbasanu. Isto tako molimo sve naše navijače da ne pokušavaju da individualno nabave karte za navedene utakmice, jer prisustvom u obeležjima Partizana mogu samo da pogoršaju šanse kluba za daljim plasmanom imajući u vidu da smo već pod uslovnom kaznom i da nas svaki sledeći incident može skupo koštati, potencijalo čak i izbaciti iz evropskih takmičenja.

Napominjemo da teškog srca pristajemo na poštovanje ove odluke koja nas lišava najvažnije podrške koju naš klub ima, naših navijača, ali su svest da bi i najmanji incident mogao da košta klub i želja da nas bude što više na proleće u Evropi, prevladali.

Sportski pozdrav", navedeno je u saopštenju kluba iz Humske.

Utakmica u Elbasanu na programu je u četvrtak od 21.05 časova.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter