Izvor:
16.10.2017 u 23:34
0

VELIKI PROBLEMI ZA ZVEZDU: Gelor Kanga neizvestan za duel protiv Arsenala!

Crvenoj zvezdi u četvrtak na megdan stiže Arsenal (19.00), a crveno-beli su u velikom problemu, pitanje je da li će trener Vladan Miliojević imati na raspolaganju jednog od najbiljih igrača – Gelora Kangu

Milojević ponovo ima glavobolju pred evropske mečeve, za duel sa Kelnom nije mogao da računa na Vujadina Savića i Milana Rodića, a sada po svemu sudeći pred spektakl sa "tobdžijama" iz tima je otpao Gelor Kanga.
Reprezentativac Gabona zaradio je povredu butnog mišića na gostovanju u Kelnu, ali ni posle tri nedelje nije potpuno sanirana.
Kako prenosi Mozzartsport očekivalo se da će Kanga terapijama u Parizu sanirati rupturu mišića, nije igrao u Kruševcu, ni protiv Mačve minulog vikenda, ali prema poslednjim informacijama situacija oko ofanzivnog veziste nije sjajna.
Velika je verovatnoća da ga neće biti ni u četvrtak protiv Arsenala, a da li postoji šansa da se nađe u tiom definitivno će biti poznato u sredu veče, uoči samo utakmice.

Happytv.rs/Mozzartsport.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter