Izvor:
17.10.2017 u 16:08
0

Terzić: Da smo zatekli klub na nuli, stalno bi igrali Ligu šampiona!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tvrdi da bi crveno-beli svake godine igrali u Ligi šampiona, samo da nije bilo dugova kada je on došao na "Marakanu".

Terzić je u razgovoru za Blic istakao da je dug prepolovljen u poslednje tri godine, ali da bi klub odmakao daleko napred da ga ne guše zaostali finansijski problemi.

Da smo zatekli klub na nuli, svake godine bismo igrali u Ligi šampiona! Ovog leta nas je sreća konačno pogledala. Pogodili smo sa trenerom Vladanom Milojevićem, sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, a devet od deset igrača koje smo doveli izborilo se za mesto prvotimca. Investirali smo kao nikada, probili granice što se tiče plata. Na obeštećenja smo u letnjem prelaznom roku dali dva i po miliona evra. Bez uloženog ne može da se vrati sportski rezultat – tvrdi Zvezdan Terzić.

On je ambiciozno najavio napad na Ligu šampiona sledeće jeseni.

Ako bog da, sa trenerom Vladanom Milojevićem stiće će i Liga šampiona sledeće sezone. Odbijali smo milionske ponude za naše igrače, Boaćija, Kangu, Donalda, Srnića… Smatrali smo da imamo obavezu da obradujemo zvezdašku javnost – istakao je Terzić.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter