Izvor:
17.10.2017 u 20:35
0

KANGA OBRADOVAO DELIJE I PORUČIO: Opravio sam se od povrede, Arsenal? I oni su ljudi, idemo na pobedu!

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga potvrdio je danas da se oporavio od povrede i da će biti spreman za duel protiv Arsenala u Ligi Evrope, istakavši da se ne plaši veličine protivnika.

"Spreman sam, sve je u redu sa mišićem, trebalo bi da igram. Jedva čekam da počne utakmica. Ne osećam bol", rekao je Kanga novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Gabonac je dodao da bi voleo da bude strelac protiv "tobdžija", ali da mu je najvažnije da pobedi ekipa.

"Ne igram sam, već ceo tim, nije bitno ko će dati gol. Međutim, naravno da bih voleo da postignem gol i da Zvezda pobedi", kazao je Kanga koji je sjajnim pogocima protiv Sparte i Krasnodara trasirao put crveno-belima u Ligu Evrope.

Na pitanje da li je igrao protiv boljih fudbalera u odnosu na Arsenalove, Kanga je u svom stilu, pun samopouzdanja, odgovorio.

"Igrači Arsenala su ljudi, ne gledam to tako da li su iz Premijer lige ili tako velikog tima. Igrači su igrači", zaljučio je Kanga.

Utakmica 3. kola H grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 19 sati u Beogradu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter