Izvor:
17.10.2017 u 21:45
0

VULIĆEVIĆ PRED PUT U ALBANIJU: Politika nas ne zanima, dolazimo da igramo fudbal!

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević spušta loptu pred meč sa Skenderbegom (četvrtak, 21.05), napominje da crno-bele ne interesuju provokacije Albanaca, žele mir pred utakmicu i da fudbal bude u centru pažnje.

Podsećanja radi, Bajram Jašanica, koji je rođen u Vranom Dolu nadomak Prištine, pred duel Skenderbega sa Partizanom (četvrtak, 21.05) pokušao je da isprovocira crno-bele izjavom: "Još se sećamo šta su radili Srbi

Pročitao sam izjavu jednog njihovog fudbalera pre neki dan, pominjao je Kosovo i neka dešavanja, ali ja bih se tu zadržao. Ne bih mu uzvraćao, jer me to i ne zanima. Mene interesuju samo sportske stvari. U Albaniju idemo da igramo fudbal, samo nam je to na pameti. Nikakvu političku raspravu ne želim. Šta god da kažem garant će moje reči biti izvučene iz kontektsa, a to nije dobro za ekipu. Kao kapiten moram da vodim računa o interesima tima koji predvodim i moja, kao i želja svih kolega, je da ovaj meč protekne bez incidenata. Da se priča o fudbalu, a ne o nekim drugim detaljima – kazao je za Mozzartsport Miroslav Vulićević, kapiten Partizana.

S obzirom da je tim Miroslava Đukića u prva dva kola osvojio bod, jasno je da mora da ide na sva tri. Kao i Elbasanu, tako i u Beogradu za dve sedmice.

Neće biti tragedija ako ne pobedimo. Da me neko ne shvati pogrešno, Partizan je takav tim da uvek i svuda ide na tri boda, mada moram da podsetim da će naspram nas biti ekipa koja je u kvalifikacijama izbacila zagrebački Dinamo, a u prva dva kola vodila i protiv Dinama i protiv Jang Bojsa posle prvih poluvremena. Dakle, znaju da napadaju.

Skenderbeg ove sezone nije poklekao na utakmicama na kojima je bio domaćin.

Pitate me da li je bod dovoljan za Partizan za ovog gostovanja? A ja, stvarno vam kažem, u ovom trenutku to ne mogu da ocenim. Uvek je bolje dopisivati nego prepisivati, pogotovo u Evropi, međutim, zavisiće od dešavanja tokom utakmice da li bih bio zadovoljan eventualnim remijem. Bolja su, razume se, tri boda. A najbitnije je da se ne izgubi kako bismo sve do poslednjeg kola bili u poziciji da planiramo evropsko proleće – kazao je kapiten srpskog šampiona.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter