Izvor:
17.10.2017 u 22:50
0

RADONJIĆ BEZ STRAHA NA ARSENAL: Ne bih da im pretim, ali…

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić istakao je da je ekipa spremna za duel protiv Arsenala i veruje da će puna "Marakana" dati krila crveno-belima.

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova će odmeriti snage sa Arsenalom u trećem kolu Lige Evrope.

U svlačionici je pozitivna atmosfera i spremni smo da utakmicu počnemo jako. Mislim da će nama lakše da bude jer igramo na svom stadionu. Pretpostavljam da oni ne znaju kakve navijače imamo i kakva je atmosfera kad je pun stadion. Retko ko u Engleskoj ima navijače kakvi su naši. Mogu za Liverpul jedino da kažem da imaju vatrene pristalice – istakao je Radonjić.

Krilni fudbaler crveno-belih je istakao da ekipa ne sme da ima strah od protivnika.

Ne bih da pretim Arsenalu. Treba da igramo opušteno, pa šta bude. Mislim da možemo do dobrog rezultata, a kasnije da možemo da prođemo i u narednu fazu. Najviše volim Aleksisa Sančeza, on im je tamo glava i najbolji igrač, ali ne verujem da će da igra. Možda izvedu drugi sastav, ali ne znamo šta će biti. Moraju da avide da se ne plašimo. Ne znam kakav će ritam da bude, možda oni budu morali naš ritam da poštuju – rekao je Radonjić.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter