Izvor:
19.10.2017 u 21:53
0

UTAKMICA OD IZUZETNOG ZNAČAJA: Partizan na užarenom terenu u gostima!

Crno-beli posle dva odigrana kola imaju poraz i pobedu, pa će im ova utakmica biti od izuzetnog značaja za prolaz u dalje takmičenje.

Izabranici Miroslava Đukića imaju još dobro šanse da se plasiraju u doigravanja, a sve kreće od ovog meča u Elbasanu.

Utakmica između Partizana i Skenerbega označena je kao meč od visokog rizika, a albanska policija preduzela je sve kako bi duel prošao bez incidenata.

"Fudbal nikad ne razdvaja, nego zbližava. Poruka je da smo bili dobro tretirani, nadam se da ćemo biti sportski prihvaćeni, a da će pobednika odlučiti fer borbu. Očekuje nas dobar meč protiv agresivne i tvrde ekipe kakva je Skenderbeg. Reč je o timu koji igra ofanzivan fudbal. Svesni smo da ove utakmice dosta odlučuju, nadamo se dobrom meču i dobrom rezultatu", rekao je Đukić na pres konferenciji u Tirani.

Preko 200 policajaca održavaće red i mir u Elbasanu, a od 17 časova i pola grada će biti zatvoreno zbog ove utakmice.

Partizan je pre 30 godina eliminisan od albanskog Fljumarturuja, a Miroslav Đukić kazao je da je od toga prošlo mnogo vremena.

"Prošlo je mnogo vremena, ovi momci što će igrati tu utakmicu nisu ni videli, tako da ona neće imati nikakvog uticaja na sutrašnju", istakao je trener crno-belih, "Dobro poznajemo Skenderbeg, videli smo mnogo njihvih utakmica, analizirali smo ih", kazao je Đukić.

Albanski klub ima isti učinak kao i Partizan, poraz i remi, a beogradski klub dočekaće bez tri važna igrača. Za meč neće biti spremni Gavazaj, Nimaga i Nespor.

Takođe, igrači Skenderbega imaće i "novčani motiv", pošto je predsednik kluba najavio da će svaki igrač dobiti po 100.000 evra za pobedu na Partizanom.

Partizan nema većih problema sa povredama i očekuje se da će Miroslav Đukić izvesti najjači sastav na teren. Ovaj meč mogao bi da bude prekretnica za Partizan, pa tako očekujemo dobar rezultat crno-belih.

Izvor: B92
Foto: instagram/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter