Izvor:
20.10.2017 u 04:03
0

PARTIZAN ISPUSTIO POBEDU: Na gostovanju osvojio samo bod!

Podela bodova u Elbasanu. Mreže su mirovale u Albaniji na utakmici Partizana i Skenderbega.

Pravih uzbuđenja na terenu nije bilo sve do 89. minuta, tek tada se srpski tim "probudio", Suma je šutirao pravo u golmana, zatim je pokušaj Tošića iz slobodnog udarca odbranio Šehi da bi na kraju Miletić (73) pogodio i stativu.

DRUGO POLUVREME

Počelo je drugo poluvreme, sudar Jevtovića i Muzake, obojica su na kratko napustili teren. Kontra Skenderbega i dobra reakcija Miletića. Usledio je korner, Everton je praktično poslao loptu na nogu protivniku, opasna situacija, srećom bez gola. Opomena za crno-bele pred nastavak meča.

Dobar centaršut Vulićevića, Tavamba je izblokiran pre šuta. Mitrović faulom sprečava kontru, sudija pušta prednost, posle nešto dužeg napada domaćin ne dolazi do prilike, a štoper crno-belih dobro prolazi pošto je umesto kartona dobio samo usmenu opomenu.

Brzo su se igrači Skenderbega vratili u kontri Partizana, da bi nedugo zatim srpski tim stvorio odličnu šansu. Tošić je odlično primio loptu, imao potpuno samog Jankovića, ali je umesto toga napravio potez viška, Jašanica ga je faulirao, sprečio veliku šansu i dobio za to žuti karton.

Dobra prilika za srpsku ekipu. Miletić (26) je odlično prošao, dodao do Tavambe koji nije dovoljno dobro reagovao, nema gola. Po povratku na svoju poziciju je Miletić (26) dobio žuti karton zbog prethodnog faula.

Pravi Đukić prvu promenu, umesto nervoznog Tavambe koji je već imao karton je u 66. minutu uveo Ožegovića. Jevtović pokušava da iznenadi golmana, lopta je nekog zakačila, ali ni posle kornera nije bilo uzbuđenja.

Stojković spašava Partizan u 78. minutu. Ubačena lopta za Sovea u prostor, Vladimir sve to prati, izleće i hvata loptu. Napadač domaćina pravi faul, pa sudija smiruje strasti.

Kontra srpskog tima, spora lopta za Jevtovića koji nije dobro reagovao posle prijema. Tošić u 84. minutu pokušava iz slobodnog udarca, lopta završava preko prečke.

Druga izmena Đukića u 87. minutu, Ilić ulazi umesto Jankovića. Najbolja prilika za Partizan u 89. minutu. Odlično dodavanje Ilića za Miletića, lopta dolazi do Sume koji sa pet-šest metara šutira pravo u golmana domaćina… Četiri minuta nadoknade.

Slobodan udarac za Partizan, Tošić šutira odlično, Šehi dobro reaguje i izbacuje u korner. Posle udarca iz ugla Miletić (73) pogađa stativu. Više uzbuđenja je viđeno u poslednjih par minuta nego tokom većeg dela meča.

Koškanje igrača u završnici, Tošić i Mici dobijaju po žuti karton, ostali igrači i sudija su brzo smirili strasti.

Kraj, bez golova u Elbasanu.

PRVO POLUVREME

SASTAVI:
PARTIZAN:
Stojković – Miletić (26), Miletić (73), Mitrović, Vulićević – Tošić, Everton, Jevtović, Janković – Tavamba, Suma
SKENDERBEG: Šehi – Vanđeli, Radaš, Jašanica, Mici – Muzaka, Ljiljaj, Dita – Taku, Džejms – Sove

Prvi napad za Skenderbeg, odmah su izborili korner. Umesto centaršuta odlučili su se za kombinaciju što je Everton iskoristio i oduzeo loptu. Nešto jači faulovi u sprečavanju kontre na obe strane, nema kartona

Bolji početak domaćeg tima, Taku je šutirao pored tola, potom je Stojković izbacio loptu u korner. Prilika za Ljiljaja, Tavamba blokira. Dosta grešaka crno-belih u pvih nekoliko minuta.

Prva šansa za srpski tim u osmom minutu. Vulićević šutira, Šehi sve to prati i hvata loptu. Sove se potom našao u ofsajdu. Kasnio je Suma sa dodavanjem ka usamljenom Tavambi pa je odbrana domaćina reagovala. Potom je Suma šutirao, Šehi bez većih problema uhvatio loptu.

Ponovo je Suma bio sporiji prilikom dodavanja što su igrači Skenderbega iskoristili da spreče opasnost. Veoma loša reakcija Miletića (73), odlična šansa za Džejmsa, srećom Mitrović je bio na pravom mestu i sprečio veliku priliku.

Nešto oštriji start Tavambe koji pokazuje da je udaren laktom, sudija Stefanski mu prilazi i objašnjava da bude oprezniji u nastavku. Pokušaj Džejmsa izblokiran, Stojković lako hvata loptu.

Povreda Radaša je izgleda ozbiljnija nego što je u prvi mah delovalo, pa trener domaćeg tima već u 33. minutu pravi prvu prinudnu izmenu, umesto njega ulazi Aljiti. Neopreznost Tavambe, laktom je odgurnuo čuvara, a Stefanski mu pokazuje žuti karton.

Ljiljaj pravi faul, arbitar mu pokazuje da mu nije prvi ovakav prekršaj i vadi žuti karton. Pritisak na arbitra sa tribina, duel Tavambe i Micija koji pada na zemlju kao "pokošen", sudija upozorava fudbalera Partizana, a bek domaćina ubrzo ustaje kada je shvatio da neće biti kartona…

Bez golova posle prvih 45 minuta.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: instagram/partizanbelgrade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter