Izvor:
20.10.2017 u 17:28
0

MILINKOVIĆ-SAVIĆ: U najboljem timu 3. kola Lige Evrope!

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izabran je u idealni tim 3. kola Lige Evrope, nakon što je sa dva gola i asistencijom bio tvorac pobede Lacija u Nici 3:1.

Milinković-Savić je prvo asistirao Felipeu Kaisedu za izjednačenje, a potom je u poslednjih pola sata dva puta matirao golmana francuskog tima.

On je pokazao da se nalazi u odličnoj formi i da bi mogao da bude pozvan u reprezentaciju Srbije u novembru i to pošto je, prema najavama, selektor "orlova" Slavoljub Muslin uživo posmatrao duel na Alijanc rivijeri.

Ujedno, bivši đak Vojvodine nalazi se u užem izboru za najboljeg fudbalera runde u Ligi Evrope.

Idealni tim čine još golman atinskog AEK-a Janis Anestis, u odbrani su Dmitrij Šomko (Astana), Kozmin Moci (Ludogorec), Bajram Jašanica (Skenderbeg) i Alberto de la Belja (Sosijedad), vezisti Ćabi Prijeto (Sosijedad), Emilijano Rigoni (Zenit) i Josip Iličić (Atalanta), kao i napadači Žunior Kabananga (Astana) i Vilijam Hose (Sosijedad).

Izvor: Tanjug.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter