Izvor:
21.10.2017 u 16:36
0

Muslin o pričama da će biti smenjen: „Svako može da priča šta želi“!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da se neće upuštati u dublje priče o sopstvenoj smeni uoči Mundijala u Rusiji naredne godine.

Prethodnih dana je bilo spekulacija da bi sadašnjeg selektora na tom mestu mogao da zameni Dragan Stojković Piksi koji bi vodio ekipu na Svetskom prvenstvu.

Srbija se posle pobede nad Gruzijom 1:0 u Beogradu, direktno plasirala na Mundijal ispred Irske i Velsa.

"Nema potrebe da bilo šta komentarišem. Svako može da kaže šta misli. Nemam nikakav odgovor na to pitanje. Svašta se priča, a ja ne bih da se uvlačim u još dublje priče", kaže Muslin za Sportski žurnal.

Kritika na njegov račun je bilo zbog nepozivanja u reprezentaciju Sergeja Milinković Savića, ali je selektor do kraja ostao dosledan odluci da mladog fudbalera Lacija pozove kada ovaj ispuni tri uslova.

Ranije je predsednik FSS Slaviša Kokeza rekao da nisu mediji i novinari ti koji će postavljati i smenjivati selektora, te da je to posao ljudi i organa Fudbalskog saveza Srbije.

b92.net
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter