Izvor:
23.10.2017 u 02:34
0

ZVEZDA ČUVA LIDERSKU POZICIJU: Crveno-beli pobedili Mladost uz tuču na kraju utakmice! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost iz Lučana sa 2:1 posle napete borbe u završnici.

Sjajno se pokazala Mladost, na obe strane su zapravo golmani zaslužni što nismo videli efikasniji meč jer su vrhunski intervenisali u velikom broju situacija.

Na tabeli, Zvezda je posle ovog meča prva sa 34 boda iz 13 mečeva, Partizan je drugi sa 30 bodova. Mladost je deseta i došla je na megdan nakon trijumfa nad Napretkom.

Nije se drastično na igru Zvezde odrazilo odsustvo velikog broja igrača, pet fudbalera je promenjeno u odnosu na Arsenal, pa su akteri bili Babić, Račić, Adžić, Milijaš i Pešić od starta.

Poverenje trenera su opravdali, Zvezda je bila u blagoj inicijativi sve vreme, što je krunisala u 26. minutu odličnom asistencijom Filipa Stojkovića. Bek Zvezde je kao na tacni poslužio Aleksandra Pešića, koji je u skoku glavom spustio loptu u mrežu za vođstvo.

Kasnije je Borjan vrhunski skinuo jednu loptu Pavlovića sa distance, a saigrači su ga za to nagradili novim pogotkom. U 40. minutu, Račić je odlično odigrao dupli pas sa Pešićem i sam sebi stvorio prostor za šut, koji nije mogao da zaustavi Rosić.

Drugo poluvreme počelo je uz osveženja u timovima, Luka Ilić i Nenad Marinković našli su se na terenu, da bi malo kasnije Mladost uzdrmala domaćine. Radivojević je umakao Račiću, koji nije uspeo da preseče pas, pa je iz prve šutirao i matirao Borjana.

Milojević je zatim zamenio Račića Donaldom, Milijaš je tukao ka golu nekoliko puta, ali uzaludno, Rosić je bio na vrhunskom nivou. Tumbasović je sa druge strane naterao Borjana da dobro zagreje rukavice, a nova karta je bačena na napad uvođenjem Radonjića umesto Adžića.

Kasnije je i Le Talek oprobao šut, a Zvezda je bila u jednom dugom naletu pošto nije želela da se kocka sa minimalnom razlikom.

Isključen je u 86. minutu Pavlović kada je oštro pokušao da zaustavi Donalda u naletu, bio mu je to drugi žuti karton, a kasnije su tenzije doživele kulminaciju. Radivojević je oštro faulirao Le Taleka, Francuz je ustao i gurnuo ga, pa je malo nedostajalo da dođe do tuče. Prisebniji igrači su to sprečili, a žute kartone dobili su Le Talek, Radivojević, Borjan i Rosić.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK 2:1

(Pešić 26, Račić 39 – Radivojević 51)

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Račić (od 52. Račić), Krstičić (od 46. L. Ilić), Adžić (od 68. Radonjić), Milijaš, Srnić, Pešić.

Klupa: Supić, Anđelković, Gobeljić, Luka Ilić, Donald, Radonjić, Joveljić.

MLADOST (L): Rosić, Andrić, B. Milošević, Šatara, Pešić, Radivojević, Sinđić (od 46. Marinković), Pavlović, Tumbasević. Marić (od 77. Golubović), Trifunović.

Klupa: Zečević, Vang, Golubović, Cuckić, Marinković, Marković, Milosavljević.

Telegraf
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter