Izvor:
25.10.2017 u 20:37
0

HAJNKES DOBIO ZAMENIKA: Tuhel trener Bajerna od leta 2018.!

Bivši trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel od leta naredne godine preuzeće klupu minhenskog Bajerna, tvrdi Bild.

Nemački list, inače veoma dobro obavešten oko dešavanja u bavarskom gigantu, navodi da će Jup Hajnkes definitivno biti samo do kraja sezone kao privremeno rešenje posle otkaza Karlu Anćelotiju.

Tuhel se dokazao u Borusiji i pre toga u Majncu i spreman je da odgovori visokim zahtevima u Bajernu, a interesantno je da takav splet događaja već zna Hajnkes.

Hajnkes se po treći put vratio u Bajern jer najbolje zna igrače i situaciju u klubu, a od leta će poverenje dobiti 44-godišnji stručnjak jer se smatra da je bolje rešenje od mladog Julijana Nagelsmana iz Hofenhajma.

Takvu priču podgrejao je i predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rečima da posle odlaska Anćelotija niko nije bio protiv dolaska Tuhela, ali da trenutak nije bio idealan.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter