Izvor:
26.10.2017 u 01:08
0

BOAĆI SA BELE TAČKE ZA NOVU POBEDU ZVEZDE: Crveno-beli sigurni protiv Spartaka! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak 1:0 (1:0) u zaostalom meču 9. kola Superlige Srbije, a jedini gol na meču postigao je Ričmond Boaći iz jedanaesterca u 21. minutu.

Crvena zvezda je ostala prva na tabeli sa 37 bodova, četiri više od Partizana koji je ranije savladao Zemun (3:1), dok je Spartak do sada sakupio 26 bodova, što ga ostavlja na petom mestu.

Otvoreno se igralo na našem najvećem stadionu, pred nekoliko hiljada gledalaca. Prvo uzbuđenje desilo se već u 3. minutu kada je Borjan na gol liniji jedva sustigao loptu koja mu je kada mu je vratio Le Talek prošla ispod noge. Potom je zapretio Spartak, pa probao Krstičić, a ključni detalj ne meču desio se u 21. minutu kada je Radovanović posle vrlo žustrog starta u kaznenom prostoru oborio Boaćija, koji je iz penala zatresao mrežu Spartaka.

Potom je Zvezdi dvanaest minuta kasnije poništen gol. Uopšte utisak je da je prvo poluvreme bilo sadržanije od fudbala koji smo gledali u nastavku. I u drugih 45 minuta igralo se otvoreno, a zrele prilike za gol imali su Boaći i Radonjić na jednoj, odnosno Čečarić na drugoj strani terena.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter