Izvor:
30.10.2017 u 01:01
0

TRENER BORCA BESAN ZAGRMEO: Nepravda!

Trener fudbalera Borca iz Čačka Igor Spasić ocenio je da je njegova ekipa nepravedno izgubila od Partizana (1:2), u utakmici 15. kola Super lige Srbije, i da je sudija bez potrebe produžio utakmicu sedam minuta, kada su crno-beli postigli pobedonosni gol.

"Mogu da budem nezadovoljan jer je sudija produžio utakmicu, ali igra se dok sudija ne svira kraj. Ovo fudbalu uopšte nije potrebno, da se ničim izazvano produži utakmica sedam minuta. Partizan je uzeo bodove, došao je po njih. Predstavili smo se u dobrom svetlu", rekao je Spasić.

Partizan je danas u Čačku poveo golom Leandrea Tavambe u 59. minutu, izjednačenje Borcu je doneo Lima Krus Mateus u 70, a pobedu crno-belima Zoran Tošić u sedmom minutu nadoknade vremena.

"Po šansama koje smo imali, Partizan jeste promašio penal, ali najrealnije je bilo da na kraju ostane nerešeno. Žao mi je ovih momaka koji su odigrali zaista dobro. Na kraju se sve završilo možda onako kako je nepravedno", naveo je trener Borca.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter