Izvor:
02.11.2017 u 00:12
0

MATIĆ O DUELU SA BIVŠIM KLUBOM: Čelsiju ne dugujem ništa!

Igrač Mančester Junajteda Nemanja Matić rekao je pred meč sa Čelsijem u 11. kolu Premijer lige, da ne mora ništa da dokaže bivšem klubu.

Matić je ovog leta prešao u Mančester iz londonskog kluba, a za vikend ga očekuje utakmica na "Stamford Bridžu".

– Proveo sam dobro vreme tamo, tri ipo godine što je dugačak period. Naravno da će za mene biti posebno ponovo da igram na tom stadionu – rekao je Matić, a prenosi ESPN.

Derbi 11. kola Premijer lige na programu je u nedelju od 14.30.

– Sada se nalazim na suprotnoj strani. Moram da budem profesionalac i da odigram najbolje za moj tim. Ne moram ništa da dokažem Čelsiju, već to moram mom novom klubu – kazao je Matić.

Takođe, Matića su pitali da prokomentariše transfer politiku Čelsija koji je ovog leta odlučio da proda Matića ljutom rivalu.

– Ne mogu da vam kažem. Ono što mogu je da sam srećan što sam deo ovog kluba. Zadovoljan sam što sarađujem sa Murinjom i to je jedino što mogu da kažem – rekao je Matić.

Reprezentativac Srbije istakao je da ispred njih velika utakmica i da je teško progonozirati šta će se desiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter