Izvor:
02.11.2017 u 23:32
0

Velike mere i rigorozna kontrola za Skenderbeg!

Velike mere bezbednosti preduzete su kako bi utakmica između Partizana i albanskog Skenderbega u Ligi Evrope na stadionu u Humskoj protekla u najboljem redu.

Ispred stadiona postavljeno je više prstenova obezbeđenja, kontrola je rigorozna i bez ulaznice i lične karte niko neće moći da gleda utakmicu.

Prema najavama, više od 700 pripadnika policije i redarske službe obezbeđuje meč, a instalirano je i čak 96 sigurnosnih kamera kamera specijalno zbog gostovanja albanskog tima.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u najavi utakmice izjavio je da kamere mogu da zumiraju svakog navijača i da će u slučaju pogrdnog skandiranja svako biti izbačen sa stadiona u roku od pet minuta kako bi se izbegla nova kazna od UEFA.

Utakmica između Partizana i Skenderbega igra se večeras od 19 sati.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter