Izvor:
03.11.2017 u 18:38
0

Muslin odgovorio Kežmanu na prozivke: „VIDIMO SE NA SUDU“!

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ne želi da se preko medija prepire sa menadžerom Matejom Kežmanom, već mu je poručio da će se videti – na sudu.

Kežman je u saopštenju za javnost, koje je objavio u četvrtak, optužio Muslina da je tražio novac da bi pozvao Sergeja Milinkovića Savića u reprezentaciju.

Muslinov odgovor na tu optužbu je bio vrlo kratak…

Nemam šta da kažem na sve to što je napisano. Mogu samo da poručim – videćemo se na sudu! Tamo će imati priliku da sve svoje tvrdnje koje je izneo i dokaže. Ja sam u svojim izlaganjima iznosio činjenice, a on samo nagađanja – rekao je Slavoljub Muslin za Kurir.

Foto: Standard de Liège/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter