Izvor:
03.11.2017 u 20:56
0

BAMBI IGRA PROTIV JANG BOJSA? Partizan se žali zbog Tošićevog žutog kartona!

Žuti karton Zorana Tošića u pobedi fudbalera Partizana nad Skenderbegom (2:0) u 4. kolu Lige Evrope, koji znači suspenziju, mogao bi da se "obriše".
Srpski reprezentativac je dobio javnu opomenu početkom drugog poluvremena, zbog čega bi trebalo da propusti sledeći ključni duel sa Jang Bojsom, ali će Partizan to pokušati da promeni.

Kako je otkrio generalni direktor Miloš Vazura, klub namerava da se žali zbog ovog kartona UEFA, uz argument da je Tošić bio fauliran tom prilikom, a na da je on napravio faul.

"Žalićemo se. Dokumentacija je pripremljena i šaljemo je u UEFA. Izdvojili smo snimak koji pokazuje situaciju za koju smo sigurni da ide nama u korist i da postoje osnove da se Tošićev karton izbriše", rekao je Vazura.

Tošić je golom iz slobodnog udarca u 39. minutu trasirao put do prve pobede Partizana u Ligi Evrope ove sezone, a sjajan nastup ga je doveo do idealne postave četvrtog kola Lige Evrope.

Partizan dočekuje Jang Bojs 23. novembra, a u poslednjem kolu gostuje Dinamu u Kijevu 7. decembra.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter