Izvor:
04.11.2017 u 16:03
0

Mitrović napušta Njukasl: Realan povratak u Anderleht!

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović gotovo sigurno će napustiti Njukasl, a kao moguća destinacija navodi se njegov bivši klub Anderleht.

Mitrović je upravo iz Anderlehta 2015. godine stigao u Njukals za 15 miliona evra. Belgijski mediji prenose da je trener belgijskog velikana Hejn van Vanhjzebruk dobio zeleno svetlo da dovede jednog napadača u januaru, a da je srpski reprezentativac prvi pik.

Srpski napadač ove sezone gotovo i da ne dobija priliku kod menadžera "svraka" Rafaela Beniteza. U Premijer ligi je u prvih deset kola odigrao svega 30 minuta, zbog čega 23-godišnji centarfor želi da promeni sredinu kako bi ušao u formu pred Svetsko prvenstvo koje se narednog leta igra u Rusiji.

Mitrović je od 2013. do 2015. sa Anderlehtom osvojio prvenstvo Belgije i Superkup, a na 90 utakmica u svim takmičenjima postigao je 44 gola.

informer.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter