Izvor:
04.11.2017 u 16:12
0

Murinjo: Nisam mogao da verujem da mi nude Matića!

Otkako je počela sezona u Premijer ligi, ostrvski mediji, treneri, stručnjaci i navijači ne mogu da se načude potezu Čelsija da proda sjajnog vezistu Nemanju Matića (29) Mančester junajtedu. Uoči dvoboja ovih rivala na "Stamford bridžu" (sutra, 17.30), menadžer "đavola" Žoze Murinjo otkrio je kako je započet transfer jednog od najboljih fudbalera Premijer lige u prvih deset kola prvenstva 2017/2018.

– Bio sam začuđen kada me je letos pozvao Matićev agent i pitao da li sam zainteresovan za njega – izjavio je Murinjo za "Skaj sport".

– Iznenadio sam se, ali u pitanju je menadžer koga dobro poznajem, direktan i konkretan čovek, koji ne gubi vreme. Znao sam da me nije zvao samo da bi svom klijentu popravio situaciju u aktuelnom klubu. Kada mi je saopštio da mogu imati Nemanju ako ga hoću, odmah sam rekao – naravno da ga želim.

Nastavak priče je dobro poznat. Srpski reprezentativac je za 45 miliona evra prešao u redove trostrukog prvaka Evrope, a onda odličnim partijama pokazao koliko su "plavci" pogrešili što su ga prodali.

novosti.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter