Izvor:
04.11.2017 u 21:20
0

Ðukić pred Mačvu: Biće emotivno za mene u Šapcu!

Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Ðukić, pred utakmicu protiv Mačve u Šapcu u 16. kolu Superlige, ističe da njegova ekipa oseća umor, ali i da opreznija i iskusnija čeka gostovanje s obzirom na dešavanja na prošlonedeljnom meču u Čačku.

"Umorniji smo, ali iskusniji za Čačak. Intenzitet mora da bude adekvatan. U Superligi nema lakih protivnika, mora da se igrati u kontinuitetu" istakao je Ðukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik u Zemunu.

Trener Partizana je skrenuo pažnju na momenat utakmice u Šapcu, jer dolazi posle duela sa albanskim Skenderbegom u Ligi Evrope.

"Nahteže su utakmice posle Evrope. Biće teško u Šapcu, ali trebaju nam tri boda".

Kadrovska situacija u crno-belom taboru idealna jer se nekoliko igrača žali na povrede.

"Mitrović je imao jedan udarac u članak, Ožegovića muči zadnja loža, Suma je i dalje van stroja. Biće rotacija, na beku verovatno. Videćemo na treningu ko će biti i koliko svež" rekao je Ðukić.

Strateg kluba iz Humske se osvrnuo i na emocije prema rodnom gradu u kome će sutra biti gost.

"Uvek ima emocija protiv bivšeg kluba, ali ja sam profesionalac. Nece biti slicno kao u prvom meču. U Sapcu će biti mnogo teža utakmica. Ivica Kralj je veliko ime Partizana, Mačvu je vratio tamo gde pripada. Očekujem pun stadion, Šabac to zaslužuje kao grad. Stadion je ušuskan, nema atletsku stazu. Igrao sam tamo u kup utakmici protiv Partizana, za mene će biti zanimljiva utakmica" izjavio je rođeni Šapčanin.

Trener Partizana je imao samo reči hvale za Brazilca Evertona Luiza.

"Everton je primer odnosa prema obavezama i utakmicama. On ne zna da li je Bačka ili Mančester na suprotnoj strani. Njega svako želi u svojoj ekipi", zaključio je Ðukić.

Utakmica između Mačve i Partizana igra se u nedelju od 13 sati u Šapcu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter