Izvor:
13.11.2017 u 01:35
0

KO ĆE BITI NOVI SELEKTOR SRBIJE? Ni Piksi, ni Paunović, evo na koga je pala odluka! (foto)

Veljko Paunović i Dragan Stojković Piksi neće da vode Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali hoće Mladen Krstajić.

Kako prenose Novosti Mladen Krstajić, koji je nakon odlaska Slavoljuba Muslina postavljen na mesto vršioca dužnosti, po svemu sudeći će selektorsku funkciju obavljati i u Rusiji. Dragan Stojković je definitivno odustao od "orlova" nakon što je produžio višemilionski ugovor sa Gvangžuom, a bio je glavni adut Fudbalskog saveza Srbije, pa će Mladen Krstajić, ukoliko ne dođe do nekog veleobrta ostati na funkciji selektora Srbije.

Mladen Krstajiće će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta

Inače, Krstajić je bio prvi pik predsednika FSS, kako prenose Novosti. Odmah pošto su FSS i Slavoljub Muslin prekinuli saradnju, predsednik Slaviša Kokeza je kao svog "prvog pika" na selektorskoj klupi predložio Mladena Krstajića.

Prvi čovek FSS veruje u Krstajića jer je odan fudbalskoj federaciji, ima bogato internacionalno iskustvo kao igrač, sa idealnim ocenama prolazi ispite za sve trenerske licence, stekao je od maja 2016. godine sjajno iskustvo uz Muslina i njegov stručni štab. Ono što je možda i najvažnije, igrači ga vole, jer ima poseban odnos prema njima.

Takođe, FSS bi dovođenjem nekog zvučnijeg imena potrošio značajna sredstva, a već na prijateljskoj utakmici u Kini pre dva dana se videlo da Krstajić može sa podmlađenim "orlovima", ali i da oni očigledno mogu sa njim, pa je izgleda potvraga za selektorom završena.

Telegraf
Foto: Twitter/russland-wm2018.de, fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter