Izvor:
18.11.2017 u 19:56
0

PRED POTPISIVANJEM NOVOG UGOVORA: Kanga u Zvezdi do 2020?

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga blizu je potpisivanja novog ugovora sa crveno-belima.

Gabonac je u petak u društvu mendžera, bio u službenim prostorijama beogradskog kluba i nastavio razgovore oko potpisa novog ugovora.

Očekuje da nastavak saradnje bude ozvaničen najverovatnije do juna 2020. godine.

Kangi aktuelni ugovor ističe na kraju sezone, a imperativ je da se što pre produži saradnja kako bi se sprečio odlazak za manje obeštećenje od realne vrednosti ili bez nadoknade.

Produženje saradnje ne bi značilo da će Kanga ostati u klubu posle zimskog prelaznog roka jer postoji mogućnost da za veliko obeštećenje napravi transfer u Aziju ili Rusiju.

Ruski mediji pišu da je Kanga želja trenera Rubina iz Kazanja, Kurbana Berdijeva, kojeg je trenirao u Rostovu. Isti izvor ne navodi koliko bi Rubin bio spreman da plati za fudbalera Crvene zvezde.

B92
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter