Izvor:
19.11.2017 u 19:16
0

ROBINJO: Ubio me noćni život u Britaniji!

Mančester siti je tih godina imao sjajne igrače, ali i fudbalere koji su voleli diskoteke, pre svih golmana Džoa Harta, Miku Ričardsa, ali i Bugarina Valerija Božinova

Bilo je uživanje gledati Brazilca Robinja kako onako lakonog, spretan s loptom, svojim „biciklicama“ ostavlja protivnika po protivnika iza sebe, sve do gola ili asistencije za saigrača.

Radio je to odlično u Real Madridu, da bi selidbom u Mančester siti magija u tim nogama počela da gubi moć. Jasno i zašto! Čovek je jednostavno obožavao noćni provod, a piće, devojke i zabava u diskotekama do sitnih sati nikad nisu mogli ruku pod ruku s fudbalom.

– Voleo sam Mančester, sve mi se dopadalo – od kluba do restorana, mesta za provod. Posebno noćni klubovi. Uživao sam u žurkama, a uživali su i moji saigrači iz Sitija – priča Robinjo, koji u 33. godini igra solidno za Atletiko Mineiru.

Možda bi strast prema izlascima ostala tajna da engleski paparaci nisu vredno radili tokom Robinjovih noći u Mančesteru.

– Englezi su izlazili češće od nas Brazilaca. Golman Džo Hart uvek je bio u provodu, Mika Ričards i Šon Rajt Filips takođe, ali novinari su samo nas lovili.

Kad je došao iz Reala na Etihad, Robinjo je zatekao malu koloniju svojih zemljaka – Žoa, Silvinja, Elana i Glaubera, ali i Valerija Božinova, Martina Petrova, Vedrana Ćorluku… Bio je to početak stvaranja velikog tima današnjice tokom 2008. godine.

– Pogledajte sada Mančester siti. Vodi ih Pep Gvardiola, najbolji trener na svetu, i mogu da igraju ravnopravno protiv bilo kog tima.

Izvor: Kurir.rs
Foto

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter