Izvor:
20.11.2017 u 21:38
0

POBEDA PUNI DŽEPOVE IGRAČA ZVEZDE: Uprava crveno-belih spremila premije za pobedu u Borisovu!

Mnogo toga je napisano o meču u četvrtak: Crvena zvezda protiv BATE Borisova igra jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji kluba. Trijumf, uz pozitivan rezultat Arsenala u Kelnu, doneo bi najtrofejnijem srpskom klubu proleće u Evropi. Prvi put posle četvrt veka.

I ne samo to: Crvena zvezda bi imala još dva zagrantovane utakmice, još jednom bi napunila Marakanu i dobila bonus iz UEFA u iznosu od 1.000.000 evra. Velika odgovornost biće na plećima učenika Vladana Milojevića koji će na Borisov Areni imati još jedan motiv. Onaj finansijski.

Zvezdini starteri i oni koji su imali glavnu ulogu u dosadašnjim rezultatima u Ligi Evrope mogli bi da inkasiraju 22.000 evra, saznaje MOZZART Sport. Naime, rukovodstvo crveno-belih je odlučilo da za proleće u Evropi, tačnije za prolaz u šesnestinu finala Liga Evrope, nagradi fudbalere premijom od 15.000 evra.

Takođe, odgovorni sa Marakani se ranije odlučili da za svaki trijumf, koji donosi priliv kapitala iz UEFA, nagrade fudbalere sa 7.000 evra. Dakle, računica je prosta: crveno-beli u četvrtak oko 21 sat mogli da objedine ove premije i da postanu bogatiji za 22.000 evra.

Lepa suma, ali ne sumnjamo da će Kanga, Donald, Vujadin Savić i Boaći imati pre svega sportski motiv. Posebno, jer imaju šansu da uđu u istoriju Crvene zvezde.

Klub sa Marakane je 15 puta prezimio u Evropi, ali nikad u postbarijevskoj eri.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter